Momsmom Bebegimin kakasinda az once yesil mukus ve minik minik noktalar seklinde krmiziliklar gordum. Dun cikolata yedim uzun aradan sonra. O yapmis olabilir mi? Normalde hergun magnum dondurma yerim ama dun farkli olarak maras dondurma yedim. Ya cikolata yapti yada dondurma diye dusundum. Olabilir mi? Bebegimde yeni yeni oksuruk basladi bir de arada ama cok degil. Bazen hiriltili gibi oluyo nefes almasi. Sut alerjisi mi acaba ? Kafam karisti 😑😶
emoo belirtilere göre evet benmde öle başladı mukuslu kaka nokta şeklinde kan ve hırıltı dondrma yemştim çok o ara baktm kan var nokta gibi diyetteyim 🙁
emoo Momsmom süt ve süt ürünümolan herşeyi kestim tüm paketli gıdalar bende et ve yumurta var ama bazı dr onu da kesiomjş bizmki katı diyet vermedi şuanlık mukus devam ediyor ama kan görmedim 1ay olcak huzrszluk azaldı uyumazdı gündzleri şimdi az da olsa 30dklık 2-3uyku yapıo sıfırdı ıuykusı eylülde kontrol var bakalım test yapmştı onların sonuçlarno beklioz
Dilek00 Momsmom benimde mukuslu kaka, huzursuzluk gaz sancısı, hapşurma, gözünü ovma belirtileri var 5 gündür süt ürünleri diyetine girdim salı alerji doktoruna randevu aldım bakalım🤷🏻♀️