Nesizade Merhaba güzel anneler oğlum sünnet olacak eve doktor gelecek ne almam gerekiyor sünnet kıyafeti almayacağız beyaz bir örtü yastık falan dediler bilgisi olan yazabilir mi 🌸🌸🌸
NurSema01 Nesizade valla biz koltukta yaptık sadece altına alez ve temiz bi çarşaf sermiştik başka bişe istemedi sünnetçimiz
Smyy61 Bzmde evde oldu masa üstünde yapılıyor altına sermek için örtü yastk kullanrmı bilmiyorum biz kullnmadk üstüne örtü doktorun kendi ameliyat örtüsü vardı
Nesizade Smyy61 teşekkürler peki evi süslediniz mi bi de eşim beyaz önlük gibi bişey al dedi sünnet olan cocuga giydiriliyormuş ama benimki bezli zaten gerek var mı bilemedim
Nesizade Annebalisi evinsüslediniz mi peki balondur yastıktır falan bize aile büyükleri de gelecek bi de eşim beyaz önlük gibi bişey al dedi sünnet olan cocuga giydiriliyormuş ama benimki bezli zaten gerek var mı bilemedim
Annebalisi Nesizade Süsleme yapmadım. Bizim annelerimiz geldi kayınbabam bide görümcemle eşi sünnetten hemen sonra tatlı ikram ettim o kadar. Özel bi kıyafette giydirmedik zaten 5 aylıktı.
Nesizade Gycl Amasya’da oturuyoruz doktor Samsundan gelecek 1250 TL .1 gün sonra da pansumanla gelecek tekrar