Prensesannesi27 Ölüyorum ağrıdan kemiklerim kopuyo yerinden sanki agizimdan ateş fışkırıyor bu nasıl bişi böyle kolumu kaldircak halim yok sizin nasıl geçti aşı sonrası
Laden Prensesannesi27 benim ilk dozda da ikinci dozda da sadece kol ağrım olmuştu. Başka hiçbir yan etki yaşamadım. Şifa olsun aşınız🙏🏻
ozgetunak Prensesannesi27 Benimde sadece kol ağrım oldu ama ikincide şişti ve kızardı baya şişti daha 3. Günüm bugün ağrı yok şişlik ve kızarıklık aynı neden oldu anlamadik
Prensesannesi27 ozgetunak bnde ilk defa byle bi ağrı yasiyorum kemiklerim agriyo kalkamıyorum ayağı agizimdan ateş fışkırıyor sanki
ikizlerinannesi2985 Prensesannesi27 1 gün sonra geçiyor merak etme. Ben dahil bir çok kişide 2.dozun yan etkileri biraz ağır oluyor. Geçmiş olsun🌸
prensler_-_ Prensesannesi27 bende olmak istiyorum fakat bebeğimi emziriyorum napmaliyim bilgisi olan varmı
Sinem91 prensler_-_ Ben de aşırı kararsızdım. Bir anda randevu aldım oldum. Beni delik deşik etsinler umrumda olmaz ama iş çocuk noktasına gelince afakanlar basıyor beni. Bir şey olursa nasıl bakıcam çocuğa diye. Emziriyorum. 🌸
Duygusuz prensler_-_ olun geciktirmeyin lütfen ölümler hastalıklar cogaldı yogun bakım larda yer kalmadı Allah korusun. Size birşey olsa bebeginize kim bakacak. O yüzden geciktirmeyin olun
ayseguldogan Prensesannesi27 ben de biontech oldum ama halsizlik bile yaşamadım canım çok geçmiş olsun çevremde de böyle ağır geçiren olmadı