OyaGny Bebeğime son 3 günde peynir verdim ama üç gün öncesinde var mıydı hatırlayamıyorum yoğurtta problem olmadıysa peynir de de olmaz diye düşünüyorum ama bilemedim kızlar pişik mi alerji mi başka yerinde bişey yok
Rikaa OyaGny alerji, alerjik bir anne olarak kesinlikle alerji, hametanin yagli bir kremi var sabah aksam ondan surun bez baglamadan havalandirin emziriyorsaniz sut urunleri ve yumurtayi kesin. Doktorunuza da danisin ilave mama baslar
Eymencvk OyaGny pişik bu canm benm oğlumdada oldu bez yapıypr yine oldu aynı bezden aktifi kullanıypruö bende
OyaGny ikizkalpler krem sürüyorum normalde geçerdi ama bu geçmiyor 😰 alerji olsa da herhalde şimdiye çoktan geçerdi
OyaGny Ozelanneozelbebe bu zamana kadar olmamıştı böyle mesela yoğurt yedi hatta 1 buçuk aydır yiyor ama
OyaGny dontsleppyunhappy bu zamana kadar olmamıştı böyle mesela yoğurt yedi hatta 1 buçuk aydır yiyor ama
Rikaa OyaGny bir anda tepkime baslayabilir. Baska bir belirti olmustur siz farkedememissinizdir mesela huzursuzluk bile bir belirti
Ozelanneozelbebe OyaGny bebeğim bebeğimde yiyordu birden çıktı hem süt süt ürünü ve yumurtaya birden çıktı ve riskli gruba girdik çok şükür sütü atlattık ama yumurta raporlu doktor yediği zaman havale geçirir şoka girer dikkat et dedi iğne verdi vur ve en yakın hastahaneye git dedi o yüzden çok dikkat edin Bi görünün doktora
OyaGny Eymencvk alerji anneleri de alerji demiş ama yoğurt yumurta yiyor benim oğlum bişey olmuyor peynirin de dördüncü günü bugün vermedim yine aynı
Eymencvk OyaGny alerji değil benm doktorumda görmüştü alerji heryerinde cıke bi yerde kalmaz o bezden oldu bizim üstüne kakada ferli yediklerinden pişirdi yine siz bilirsiniz alerji tespiti için test yaptrmanızdan başka bi çağre yok anlayamazsınız
minnoscan OyaGny alerji bizim alerji doktorumuz cilt tepkisi 2 haftaya kadar çıkabilir dedi o yüzden peynirden önce yediği gıdadan da olabilir
OyaGny minnoscan madem öyle neden 3 gün kuralı var 2 hafta içindeki yedikleri de alerji yapabilirse onu anlayamadım