zeyneps034 Kızlar dün dr kontrolüm vardı 14+1 im dr cinsiyet tahmininde bulundu kesin erkek dedi pipisini de gösterdi hatta bende aileme herkese söyledim bu saatten sonra cinsiyette yanılma olur mu?
Deletedmom_36 zeyneps034 14 hafta cinsiyet icin net cevap verilebilen bir hafta o yuzden kesindir yani yanilma payi cok azdir☺️
Handeyz zeyneps034 hiç belli olmaz valla bazen kordon öyle bir halde gözüküyor ki doktorlar kızları da erkek sanıyor. Detaylı ultrasondan sonra ben pembe renkli şeyler almaya başlamıştım öncesi hep değişebilir diye tereddütüm vardı.
zeyneps034 Deletedmom_36 bende bunu merak ettim üreme organı gelişmiştir 14. haftada ama bazen bakıyorum bu haftadan sonra değişenler olabiliyormuş ondan merak ettim
ballitursu 13.haftadan sonra net belli olabiliyor genelde, ama ben de detaylı ultrasonda emin olmuştum ,cinsiyette yanılma olmadı tabi sonrasındada.
zeyneps034 ipekkizz Allah Allah kordonlamı karıştırdı da yanıldı çok kişi varmış öyle çalıştığım yerdeki kızda 20 haftaya kadar erkek biliyordu kızı oldu
zeyneps034 Caglarass özellikle dedi pipisi burda diye bende dedim anlamam ben o işlerden bak işte gösteriyorum dedi inşallah değişmez bi kızım var bide oğlum olmasını isterim Rabbim herkesin gönlüne göre versin 😊
Handeyz zeyneps034 kuzenim de kız zannediyordu çok da iyi bir doktora gidiyordu. Ama 6. Ay da erkek dediler her şeyi değiştirmek zorumda kaldı . 😂