Sarikuzumalp Raziyekskn Kullanıyorum brn bağışıklığı güçlendiriyor. Tabi sürekli değil. Hasta olacağını anladığım zamanlarda veriyorum hasta olmadan iyileşiyor hemen. Hastayken verince de kısa sürede toparlıyor ☺️
tugraninannesi1 Raziyekskn bizde kullanıyoruz.Korona geçirdik vücudumuzun bağışıklığı için duyduk çabuk toparladık sanki çok şükür
Woody Raziyekskn beb kullanıyorum hastalık döneminde Kendime ve eşime de kullanıyorum Sürekli kullanilmamali
Raziyekskn Laden bizde yeni kullanacağız doktorumuz verdi çok sık hasta oluyoruz inşallah faydası olur👍
Raziyekskn Woody benim 1yasinda oğlum var çok sık bogaz enfeksiyonu geçiriyor neredeyse her ay hasta oluyor dikkatli olmama rağmen bakalım bizede şifa olur inşallah 😊
GoGirl Raziyekskn hafif baslangiclarda kullandim ama hastaliga gore degisiyor etkisi yani hafif nezle turu olacaksa evet ii geliyor ama bi enfeksiyin baslangici ise fayda ettigini soyleyemem senelerdir kullanirim buyuk oglumada
sarpinko Raziyekskn hayat kurtaran kendim de kullandim bebegimede kullandim.hic eksik olmaz evimizde.