Bursa1628 Cheddar yoo normal veriyorum küçük parçalı ama çok yemiyor sürekli ağzından dökülüyor en azından yoğurdu seviyor o şekilde karıştırsam midesini kötü yapar mı dedim
babyackgz Bende yarın yumurta tadımına başlayacağım ama acaba yapışır mı diline falan açmak gerekiyor mu kızlar 🥺 anne sütü de almıyor neyle açabilirim
Browni_61 babyackgz onlar diliyle damagiyla dondure dondure yutuyo sorun olmaz.Benm bebegim yemiyo asla 7 ay 25 gunlk ne haslamasini yiyo nede tavada kirip verdgmde yiyo tüküruyo hep.Normldede verdigm hicbiseyi yemiyo zor agzina koyuyorm bazn yutuyo bazi seyleri cogu seyi tüküruyo
Hcy babyackgz ben mamayla açtım ama sevmedi. Şimdi haşlanmış yumurta sarısı, labne, muz, pekmez, az zeytinyağı karıştırıp veriyorum. Bazen hepsini yediği bile oluyor bazen yarısını yiyor. Zorlamıyorum
babyackgz Browni_61 benimkinde de var diliyle dışarı itiyor çoğu zaman yumurtayı yiyebilir yani değil mi ay korkuyorum ama arkasından su falan veririm hemen
mihribanAsel Haşlanmış yumurta sarısını varsa peynir altı suyuyla ya da süzme peynirle açabilir öyle verebilirsiniz bebekler bu şekilde seviyor