Mucizem_0809 Kızlar dün nişanımız vardı abiye giydim ama aşırı sıcak makyaj vs derken temizlenmesi gerekiyo haliyle kuru temizlemeye vermeden makinada yıkasam sıkıntı olurmu 15 dklık programda 30 derecede bilen varmı yardım lütfenn 🤩🤩
nursocum Mucizem_0809 bi askıya asıp duşa asın üzerine şampuan dökün duş başlığıyla yıkayın bırakın süzülsün. Makianda çöp olur ben hep böyle yaparım
-erCansu- Mucizem_0809 niye önce temizliyosunuz ki kuru temizlemeye vercekseniz valla bilmediğimden soruyorum 😅
AA201207 Mucizem_0809 çamaşır fileniz varsa fileye koyun yoksa yastık kılıfı gibi birşeye koyup makinede yıkayabilirsiniz en düşük devirde yıkayın ama yüksek devirde olmasın 30 derece 15 dk da yıkansin sorun olmaz
GokSuM Mucizem_0809 eğer üzerinde dökülecek-zarar gelecek pul payet falan yoksa makinede yıkayabilirsiniz ben yıkıyorum.
Mucizem_0809 nursocum ya banyomda duşa kabin falan yok da artık bi şekil denicem olmadı oğlumun küvetine bastırim yakaları koltuk altını yavaştan çitilim askıya öyle asim kurusun öyle olur heralde 🤦🏻♀️ ay alması ayrı dert temizlemesi ayrı dert
Mucizem_0809 -erCansu- yok kuru temizlemeye vermek istemiyorum evde nasıl halledebilirim diye sormuştum ☺️
Mucizem_0809 nursocum fikriniz için teşekkürler küvette yıkayıverdim balkon kapısınqda astım kurumak üzere
Mucizem_0809 AA201207 filem yoktu küvette yıkadım ama ters çevirip 15 dk yıkamadada sıkıntı olurmu denemek lazım aslında 😃
Mucizem_0809 GokSuM güpür üstü boncuk vardı oğlumun küvetine soktum elimle hafif ovaladım balkon kapısına astım 😃 yarım saate kurumuş olur heralde
noluyoya Mucizem_0809 bende kendi kına abiyemi büyük bi kocanın içinde deterjanı su yapıp içine sokup çıkardım sonra aynı şeyi duru suyla yaptım sonra baya suyunu sızdıktan sonra kuruması için boylu boyunca çamaşır askısının üstüne serdim sonuç kuru temizlemeden gelmiş gibi👌