Afra49_61 Anneler merhaba acil 😱 kızım 4 aylık olck yarın Allah izin verirse vücudunda bölge bölge kabarıklık var kızarmış bide başına böyle bişey gelen varmı bide sanki ateşi hafif cıkıyo iniyo gibi lütfen akıl verin 😭😭
Thesra Afra49_61 Alerji veya geçici egzema veya dermatit gibi bir durum söz konusu olabilir huysuzluğu yoksa yarın müsaitseniz o zaman götürebilirsiniz ama var ise belki kaşınma vs zaman kaybetmeden götürmeniz erken tanı için öncelik olur emiş olsun🙏🏽
Afra49_61 Hohomoromu yok hayır sadece anne sütü alıyo dünde portakal yedim gözümün içine bakıyodu dayanamadım çok hafif dudağına sürdüm ondan olmuş olabilirmi 😰
Hohomoromu Afra49_61 Yani bilmiyorum canım dudağına sürmeyle okadar etki eder mi ama portakal için daha küçük belki de o yüzden alerji yapabilir ama sen doktora götür tabi yinede
elifiii Afra49_61 narenciyeler alerji yapabilir. sabun kullanmadan ılık su ile yıkayıp iyice kurulayın. mustela veya bioderma krem yoksa da kendi kremiyle bol nemlendirin. saatte bir ateşini ölcün hastalık döküntüsüyse ki inş degildir hemen dr a gidersiniz
Afra49_61 elifiii döküntü yok ama gece petekleri açtık üstünüde kalın örttüm annem sıcaktan da olabilir diyo sizce 🤔
elifiii Afra49_61 eger karın çevresindeyse sıcaktandır ama sıcakta kabarma olmuyormuş böyle nokta nokta kızarıklık oluyor isilik gibi.
Muhteriz 36+3 diye bir ateş olamaz ve bebeklerin kafaları hep sıcak olur vücutlarına göre hele diş çıkarması yaklaşmış çocukların hep öyledir. Bence eviniz sıcak diye öyle olmuş
Demirr Canim benim bebegimdede ara ara kizarikliklar vardi egzama baslangici oldugunu ogrendik.doktora gitmeden bilemezsin umarim degildir.
Elifcik34 Afra49_61 sıcaktan olur genelde canm ama muhakkak Dr a göster yarın.4 aylık diş çıkarmı yazmışsın yukarda oğlum 4 aylık çıkardı kızım 3 aylık şakır şakır ağzı akıyor
Afra49_61 Elifcik34 gerçekten mi ne bilim hiç çevremde 4 aylıkken diş çıkaran olmadı insaşlH cıkarırmı desem cıkröasamı desem 😂