Alparslan26- Anneler 6 aylık bebeğim var gece tok tutacak mama tarifleriniz var mı bebeğim gece çok uyanmaya bailadı 🤦♀️
kartopu23 Alparslan26- ek gıda ilk aylarda yalnızca tadım amaçlıdır. Yüzde 90 anne sütü ya da formül mama tüketmeli.
Arden19 Alparslan26- ben aksine uyansın içsin diyorum 🤷♀️ Bugün 4 kere uyandı içti gündüz mama içmek istemiyor kilo alması için içip yatıyor içime öyle siniyor benim 🤷♀️ Dişimiz çıkıcak pek iştahı yok en azından gece karnı doysun
Ogulcan Alparslan26- çok erken canım ek gıda ya başlama minik tadımlar yapılıyor senin bebeğinin gece tok tutam mama yapabilmen için normal yemeğe geçmiş olman gerekir
Alparslan26- Arden19 bizimde çıkıyor dişi 2 diş çıkmak üzere şükür iştahsızlık yememe yapmadık aksine daha çok yemek istiyor 🤷♀️ Biz de tek sorun huysuz devamlı kucak istiyor
Arden19 Alparslan26- biz yerken yemeğe saldırıyo onun için yaptığım şeyleri yemiyo 🤷♀️ Annem başka çeşit istiyordur diyo ne verebilirim daha değişik bilmiyorum 🤷♀️
Alparslan26- Arden19 instgram birannebirece ve ekgidatarifle diye sayfa var orda çok tarif var bakın isterseniz