Hacerali Bursa mudanyadan selam arkadaşlar Haftaya pazar bebeğimin mevludunu yapicam evimde ve ne giyeceğim bilmiyorum yardım edin lütfen onerdiginiz güvendiğiniz bir site var mı çok sevaba girersiniz valla 😉🤗😄😄💙
ZehraSareMom Hacerali Ben pandemiden dolayı yapamadım ama yapsaydım beyaz bi elbise giyecektim kızımla ama hangi sayfalarda nerde vardır bilemiyorum renk fikir olabilir ☺️
Yasemin_06 Hacerali tesettürlü iseniz moda selvimde ve sefa mervede anne kız kombinleri var çok gzller. Eğer aciksanizda trentyolda çok uyguna elbiseler var bı renk belirleyip bebeğimle beraber o renkten elbiseler alabilirsiniz 😊 hayırlı olsun şimdiden
Hacerali ZehraSareMom bende yapamamistim oğlum 3 aylık oldu artık herkes gelelim mi kabul ediyor musun az az gelelim dediler oda bana Zorluk olucakti en iyisi böyle diyerekten yapıyoruz
Yasemin_06 Hacerali erkek çocuklarıyla kendine daha iyi kombin yapabilirsin mesela su yeşili bu senin favori renlerinden kendine su yeşili bir elbise oglumada su yesilinden bir slopet içine beyaz gömlek çok gzl takım olursunuz 😊 hayırlı olsun şimdiden 🌹