OzlemEngin Merhabalar, şimdi öğrendim malesef covıd olmuşum, 4 aylık bebeğim var. Bu illeti atlatanlar ne tavsiye edersiniz, bebeğime bulaşmasından çok korkuyorum 😔 emziriyorumda ilaç falan nasıl kullandınız ?
seydaac OzlemEngin emzirirken ilaç verilmiyor diye biliyorum. Ben de şuan covid im emzirmiyorum ama aradıklarında sordular ilaç gönderiyoruz emzirme, gebelik VS var mı diye. Bebeğinize maskesiz yaklaşmayın. Emzirme öncesinde ellerinizi yıkayın. Bitki çayları kullanabilirsiniz. c vitamini alın mutlaka. Bir de d vitamini veriyorlar. Onu da kullanın. Hatta temiz içerikli bir d vitamini alabilirsiniz kendiniz. Belirtileriniz neler?
Sema05 OzlemEngin en doksanbes maske al ben covit geçirince pandemi alanında doğum yaptım bebeğimle temasim en doksanbes maske takcak sin dediler sürekli taktım bol bol ellerimi yıkadım şükür geçmedi. Bnmkide şu an dört aylık. Geçmiş olsun
OzlemEngin seydaac geçmiş olsun sizede birkaç gündür sırt ve eklem ağrılarım vardı. Bugün tat ve koku kaybı olunca hemen test oldum. Pozitif çıktı. Evden dışarı adımımı atmadım nasıl oldu bilmiyorum 🤷♀️
seydaac OzlemEngin oluyor maalesef. Bizde de bana bulaştı eşime bulaşmadı. Eşiniz yaptırdı mı test? Bu süreçte beslenmenize dikkat edin, öğün atlamayın. Bol bol su için.
OzlemEngin seydaac eşimde yarın yaptıracak, dikkat ettiğimiz için ihtimal vermemiştik ama sakınan göze çöp batıyormuş.