Yasemingull
Küçük bir bilgi vereyim ben size cicibebeden hayal kırıklığına uğramayasınız diye ❤️🌷
Kilo almanız için günlük en az 2000 kalori almanız gerek. Kalori vs nedir araştırın isterseniz. 20 tane cicibebe 350 kalori, 1 bardak süt ise 116. 1 bardak süte 20 cicibeyi ıslatıp mama yapın, kıvamı kolay oluyor. Tabi yiyemezseniz çaya da banabilirsiniz, bir şekilde yiyin. Benim iştahım 0 hatta eksilerde olduğu için ben başta sütle yiyemedim mesela. Bu yediğiniz 460 kalori. Bir kez daha aynı şekilde yiyin. Yani günde 40 cicibebe+ 2 bardak süt 900 kalori civarı yapıyor ve bu günlük ihtiyacınızın yarısı. Kalan 1000 kaloriyi almazsanız yine kilo alamazsınız. Yani tek başına cicibebe kilo aldırmıyor, hiçbir yiyecek kilo aldırmaz tek başına. Mutlaka gerekli kaloriyi almalısınız. Cicibebe yiyip kilo alamayanların yaptığı hata bu.. Kalan bin kalori için az miktar yemeğinizi yiyin yumurta baklagil sebze o gün menüse ne varsa. 200 gr yoğurt mesela 140 kalori kadar, fıstık fındık ceviz inanılmaz kalorili şeyler. 1 paket çikolata 200 kalori. Mayonezin 10 gramı neredeyse 100 kalori biliyor musunuz?? 1 orta boy muz 80-100 kalori arası. Ama önemli olan iştah, yiyemeyince hiçbirinin faydası yok. Umarım faydam olmuştur size. Ben çok çektim zatıflıktan ama bu kalori dengesini çözünce kilo problemim hiç kalmadı. Mutfak tartısıyla her bir yediğimi tartıp yedim, bayağı deneyimim var bu konuda yani 😅