Öncelikle şahsi düşüncemdir isteyen hak verir isteyen vermez ❤️ Yaz ayındayız ve su vermek isteyen herkese burda herkes ilk 6 ay anne sütü diyor “kesinlikle su vermeyin” karnini suyla doldurmayin diyor sanki zehirden bahsediyoruz.. ,evet ilk 6 ay anne sütü insallah tüm annişler bebisine ilk 6 ay anne sutu verebilir.🌼 konu şu
bebekler de SUSAR!. bebeklerimizi 2 (degisebilir)saatte bir emziriyoruz/besliyoruz bebekler bazen susadiklari icin aglarlar.mesela benim bebegim bazen gece uykusundan erken uyanıp aranmaya basliyor 1 dakika emip uyuyor. bilirsiniz anne sutunun ilk gelen kısmı sırf sudur. siz karnı tok sanırsınız ve meme vermezsiniz su istediğini anlamayabilirsiniz. yada disardasiniz biliyorsunuz ki tok ama agliyor susadigi pek akliniza gelmez ki meme veresiniz yada vericek musait alan yoktur. bence bi iki yudum su vermeyi denemek gerekiyor. bebeginiz %88i su olan sütünüzü iciyor bu su da sizin ictiginiz sudan sutunuze geciyor.demekki gelisimi icin su şart ve iki yudumdan biseycik olmaz ama kesinlikle tokken verilmeli açken cok fazla icmek isteyebilir karnini doyurmak icin. bi iki yudumdan korkmayin deyip konuyu kapatmak istiyorum teşekkürler 🎀