Dilaraaaaa Kızlar 12 gunluk anneyım ama sanırım depresyondayım aglıyorum sureklı gece uyumak istiyorum suan bıle ama yemege kalkıyo beklıyorum sormak istedıgım uykusuzluga bu rutınlıge nasıl dayanıyosunuz bana akıl tavsiye verın lutfen
Deletedmom896 Dilaraaaaa Şöyle bi 15 günün var :) 40 I çıktıktan sonra sarılık riski yoksa uyandırmıyorsun kendi zaten uyanıp emmek istiyor ama şu 15 gün dayan o uyuduğu zaman sende uyu bol bol onunla sabret güzel günler yakındır 💕
Elf-b Dilaraaaaa yavaş yavaş geçecek canım, o uyudukça sakın işini gücünü yapma. Bırak annen kayınvaliden kim varsa onlar yapsın, o uyuyunca sende uyu. Dinlen
Cheddar Dilaraaaaa sarılık tehlikesi geçsin kilosuda iyi olursa doktor uyandırma artık der. Kendi uyanınca emzirirsin. Merak etme alışıyorsun iki yıldır ağzım ayrılıyor ama mutluyum depresyon falan hikaye oldu😂
Asilturk Dilaraaaaa ay cok klise olcak ama gercekten bünyen alısacak ki uyku benim için herseyden mühim/di 2,5 yıl kadar önce cok zorlandım ama suan 2. Bebekle 3 saat kesintisiz bile yetiyor calısırken haftasonu asla 1 2 den önce kalkamazdım güya uykumu alamıyordum 😆 şimdi de uyuyamıyorum
Elf-b Cheddar hahahahahah ya çok güldüm. 11 aylığız ve aynı durumdayız, 2yaşta umudum vardı ama 3ü bekleyeyim madem😂
Morfrenk Dilaraaaaa zaman, bir de o bebişin aşkıyla her şey oluyor 🤪 12 saat uykuyla uykusunu alamayan bir benden, aylardır 4 saatlik uykuyla evi çekip çeviren, birde çocuk büyüten bir ben’e 😒🥰
Burcudiyar Valla gözünü korkutmak istemem ama 6 aylik olduk yemin ediyorum daha 3 saat deliksiz uyuyamadim zombi gibi geziyorum ve artik senin gibi bende surekli ağlıyorum pisikolijim bozuldu umarim senin bebegin 40 dan sonra duzelir ve uyur 🥰🤲