Edibaby Bebeğiniz kaç aylıkken desteksiz oturabildi. 7. Ayına yeni girdik 6 ay bitti hala desteksiz oturamıyor geç değildir umarım?
Ygtakn Edibaby hayır canım daha gec degıl her bebek farklı ki suan zaten yenı 7 olmus benım oğlum 7 ayın içinde desteksız oturdu öesala
Melekk_0720 Edibaby buyuk kizim 8. Ayi gecerken. Kucuk kizim 7 bucuk aylikken oturdu hemde bi anda pturdu ilk once 10 dakika kendisi sallansada oturdu sonra daha uzun oturmaya basladi .9. Aya akdar normal diye biliyorum
yavrukussss Edibaby sepete koyabilirsin camasir sepetine onun icinde dengesini saglasin hemencik alisir insAllah desteksiz oturmaya🥰
Pekmeziletahin Bebeğe göre değişiyor oğlum 8 aylıkken desteksiz oturmuştu kızım 6 aylıkken oturmaya başladı yani belli olmuyor ama geç değil onu söyleyeyim
NehirinAnnesiii Kaçıçcı ayda oturtmaya başlafınız ki bebişleri benim 10 gün sonra 5 aylık oöcak daha başlamadım oturtmaya başlamalımıyım
Songul9090 NehirinAnnesiii fizyoterapist 5. Ay için günde 5 dk yeter demişti. Öule yaptım. 6 da biraz daha fazla tuttum 1 1.5 saat. Sonra alıştı gtti. 9 aylık ve kendi oturur kalkar emekler oturur.