Elzmvld Ateşi var kızımın idrar yolu enfeksiyonu da çıktı. Antibiyotik ve colpol vermem lazım içmiyor ağzına bı damla gitsin ne var ne yok çıkarıyor. Nasıl vercem. Biseyin içine katsam versem etkisini kaybeder mi lütfen yardımcı olun ☹️
ReisinKizi Elzmvld şurup şırıngası alın eczaneden. Ben kızımın ağzına onunla sıktım çok ağladı ama mecbur napıyım 😕
Elzmvld Kutay09 doktorum fitil vermedi içmiyor dedim. Dediğinizi deniycem yoğurt seviyor öyle vercem yapacak bişey yok ☹️
Huelya Elzmvld kızımda asla calpol içmedi alerjisi var dedi doktorumuz ve farklı alternatifler üretti içmek o yana dursun yaklaştırırken kokusu bile kusmasına yetiyordu
melodininoglu Elzmvld en küçük şırınga iki ml lik. İçine çekiyorsun şurubu memeyi verir gibi yapıp kenardan hop dilinin arkasına. 👌🏼 Bitti gitti
Elizya17 Elzmvld kızım kesinlikle şurup içmiyordu bardağa su dolduruyorum çay kaşığı ile ilk olarak su veriyorum yine su vereceğim sanıyor açıyor ağzını o zaman çay kaşığı ile akıtıyorum yatarken yapıyorum bunu çıkarmıyor pek
ReisinKizi Elzmvld ay çok zor bilirim daha yeni yaşadık. kucağınıza alın hafif yatar pozisyonda sarılıp zorla sıkın ağzına mecbur yutuyor.
16022019 Elzmvld benim kızımda idrar yolu enfeksiyonu😭 o da şurup içmiyor evde kıyamet kopuyor. Eşim kollarını tutuyor ağzını açıyor zorla döküyorum. Başka çaresi yok. Bu hastalığa biz bile katlanamıyoruz onlar nasıl acı çekiyodur🥺