Serrakus Eliffffffffffff ortadan ikiye bölüp kabuğunu alıp verebilirsiniz küçükse. Buyukse sadece ortadan ikiye bilmeniz yeterli bence
Sadecezeynep Emzik şeklinde meyve süzgeçleri var ben onlarla veriyorum suyunu alıyor posası kalıyor size de link bırakayım hatta aldığımı baya memnunum https://ty.gl/4r8muse
Eliffffffffffff Sadecezeynep bugün bundan ben de aldım. İçine üzüm koydum. Ama tutup ağzına götürmesini bilmiyor
Cheddar Eliffffffffffff daha küçük aylardayken boyuna kesip veriyodum 1 yaşından sonra bütün verdim. Tabi gözetim altında ve çiğnemeyi öğrendiği için
Ulkum01 Eliffffffffffff Isal eder diye biliyorum fazla verme meyve suzgecine koy yoksa al hemen walla yardımcı Oluyur kaç kaç aylı kk
Bgmbgmbgm Eliffffffffffff minikken meyve süzgecine koyup eline veriyordum emiyordu öyle. 1 yaşından sonra normal vermeye başladım, ama gözümü ayırmıyorum.. 4 parçaya bölebilirsiniz bebeğiniz küçükse.
acimavi Eliffffffffffff ben elimle soyuyorum kabuğunu, 2-3 parçaya bölüp veriyorum biraz çiğneyip kolayca yutuyor
Ulkum01 Eliffffffffffff Meyve suzgecine koy veya kabuğunu soy içinden çekirdek çıkar ez ver hiçbirşey olmaz korkma yalnız çekirdek varsa al ama çekirdeksiz uzumm ver :)))
Cheddar Eliffffffffffff ben sarı küçük üzümler oluyo ya çekirdeksiz ince kabuklu onlardan veriyodum kırmızı siyah üzüm vermedim
Tatlican Eliffffffffffff çekirdeksiz sarı minik üzumlerin kabuğu ayrılmıyor yariya bölüp dikkat edin yinede
RuzgarMommys 1 yaşında Kendisi yesin diye verdim hepsini tek tek atiyor ağzına sevdi baya . Ama cok sık vermem. Cimbizlamayi öğrenmesi için güzel oluyor