Aycan5454 Bir türlü çocuğumun zıbınındaki kıyafetindeki lekeler çıkmıyor allah aşkına çok sinir oldum ya siz neyle çıkartıyorsunuz neredeyse bütün kıyafetleri lekeli 😓
BalKizimElisam Aycan5454 e bebekte leke cikartici var onu aldim ve de memnunum. Sizde bi bakin derim. ☺
Bgmbgmbgm Aycan5454 toz leke çıkarıcılar işe yarıyormuş videolu olarak izledim ben de onlardan almayı düşünüyorum. Onun dışında üstüne birşey damladığında filan direk çıkarıp beyaz sabunla çitiliyorum mis gibi oluyor.
Matmazellll Aycan5454 Walla herşeyi denedim hiçbiri geçirmedi son çare sıcak su çamaşır suyu karışımı yaptım oğlumun kakalı aslaa gitmeyen zibinlari bile bembeyaz oldu. Sabaha kdr suda beklettim tabi
Bireylulmeselesi02 Matmazellll canım istersen o kadar uğraşma 🤗perwol beyazlar için olan sıvı deterjan var ya ondan al ve kakalı olan atlettin yani lekenin üstüne dök ve makineye at sonuç mükemmel 🤩 kiraz çikolata çay kahve lekesi birçok lekeyi çıkarıyor yapman gereken lekenin üstüne dök ve makineye at 🥰
Deterjanhanim Aycan5454 eski usul kaynatıyorum ben lekelileri hem mikropları kırılıyor hem lekeleri çıkıyor mis 👍
Matmazellll Bireylulmeselesi02 Teşekkür ederim alıcam hemen yarın walla sırf bu yüzden çamaşır atasım yok hiç makinaya her çıkardığımda leke olduğu gibi duruyor 70 derecede yıkandığı halde
Bgmbgmbgm Aycan5454 öncesinde yıkadıysanız eğer sonradan işe yaramıyor. Sıcağı sıcağına müdahale etmek kesin çözüm..
Elfydr Aycan5454 e bebegin kendi markası olan leke çıkarıci ürününü kullanıyorum. 3 sise bitirdim çokta memnunum