Flamingom 2 yaş kızım bir haftadır uyumaya başladıktan tam 1 bucuk saat sonra cığlıkla uyanıyor sakinleşmiyor. Dün tam anlamıyla gece terörü olduguna karar verdik. Hiç başıma gelen var mı nasıl ne zaman geçiyor
nilbuglem Flamingom tv ye vs çok maruz kalınca böyle şeyler yaşanabiliyor diye duymuştum.. Benim kızımda da bir iki gece olmuştu sonra kendiliğinden geçmişti..
Flamingom Hiç yok mu başına gelen ben hep uyanıyor sanıyordum. Halbuki ağlarken bile hala uykudaymış yataktan atmaya calışması hepsi bilinçli değil sabah uyanınca hatırlamıyormuş.
Flamingom nilbuglem ya gerçekten mi telefona çok meraklı bu ara bende babada görüyor hiç elime almayım istemesin. Siz de mi gece terörü yaşadınız. Ben daha yeni anladım. Uykusundan uyanıyor diyordum ama bu bambaşka bişey
nilbuglem Flamingom yok biz de bir iki kere oldu, çok sürmedi böyle uykusunda ağlayıp sonra kendi kendine sakinleşip uyuma.. Sonra araştırdığım kadarıyla gece terörü diye okumuştum ve ekrana çok maruz kalınca da olabiliyormuş diye duymuştum maalesef..
Flamingom nilbuglem biz bir anda cığlık ve yataktan kendini atma isteği ve aglıyor cok fena o zaman nöbetmiş her gün aynı saatte uyanınca anladım uydan uyanma ya da derin uykuya geçememe değil 😞