Deletedmom896 Bugün halılarımın bir kaçını Persil power jel color ile yıkadım mis oldular az önce de koltuklarımı sildim aman yarabbi hem tertemiz hem kokulu kokulu oldu tavsiyemdir deneyin😘
cikolatali_waffle Deletedmom896 Bu ara koltuk ve halı silmeyi düşünüyordum. Teşekkürler kelebek hanım tavsiye için☺️
uyumayankoala Deletedmom896 Pekmezli, ruşeymli, cevizli, hurmalı ara öğün yaptım bugün. Elim çarptı birazı halıya döküldü ne sürsem çıkmadı, çıkarır mı ki dediğin şey canım 🙄
Tatlican uyumayankoala Kosla hali denedinizmi.ilk evlendigimde aldim 5yildir etkisini kaybetmedi ne dökulse çıkarıyor
Senemmm11 uyumayankoala eeee canim çekti benim şimdi bunun hesabini verebilecek misin emziriyorum ben 😂😂😂
AtaVeAnnesii AtaVeAnnesii koltugu nasil siliyosun bana anlatsana ya esim siliyo benim gucum yetmiyoo👀
Deletedmom896 Yesillimon Dene valla içim açıldı tül perde kestim kullanmadığım köpürte köpürte sildim 🤪
Tatlican uyumayankoala cay ve petekteki katran gibi suyu çkardı bazen meyvede düşürüyor kızm. Insallh sizinde çıkar
birkizannesi_ Kayınpedercim koridoruma kaymaz halı aldı bugün diğerleri çok kirlenmişti. Sildikçe daha kötü oldu. Ay mutluyum ben bugün kelebek halılarım enfes 🥰😁😁
alinaannee Deletedmom896 tavsiyedir!!! çamaşır suyu kireç sökücü karıştırmayın zira dün az kalsın yanlışlıkla kendimi öldürüyordum 🤕🤕🤕🤕🤪