Melikekk Bebeğim 2 gün sonra 4 aylık olacak çok salya akıtıyor ve bugün bi ağrısı var belli ki. Diş çıkarıyor olabilir miii ? Sizin bebekleriniz kaç aylık çıkardı hanımlar
SemaaAcc Melikekk bizimde 3aydan beri hep salya akıyor eller ağızda herşeyi ağza götürüyor 5.5aylik oldu hala bişey yok
Rukiyers Melikekk Benimde bebegim 4 aylik bugun salya akiyor 3, aydan beri bugun daha fazla akti eli hep ağzında huzursuz calgel kullanıyorum rahatlatsin diye ama biseye yaramiyo
Tgbkzn 4 aylıkken salyalar akmaya başladı bizdede el sürekli ağızdaydı 7 aylıkken patladı alttan iki tane
Melikekk Tgbkzn Aynen bizimki de öyle tam olarak. Ağrısı da oluyor muydu ? Acaba başka sıkıntısı mı var diye düşünüyorum
SemaaAcc Melikekk Evet oluyordu ateşi bile çıkmıştı kesin diş çıkarıyor ddim ama yine değil di cikmdi yni
Tgbkzn Melikekk ağrı olur kaşıntı olur hafif ateş olur kakada cıvıklaşma dudak çevresinde döküntü sürekli ısırma isteği pişik hepsi olacak diye bişey yok ama bi kaç belirti olur
Melikekk Rukiyers Calgel jel kullanmanızı onermem. İçerisinde anestezi maddesi var bir nevi uyuşturucu. Karanfil yağını dolapta sogutup elinizle damaklarına masaj yapın daha sağlıklı olacaktır