Ebru1095 Kızlar ek gıdaya basladıgımzdan beri oglum afedersiniz hep top top yapıyor çok katı seylerde yemıyor su çok içmiyor sadece napabılrm neden duzelmıyor anlamadım
Morfrenk Ebru1095 meyve püresi falan yapıyorsanız içine yulaf katın, kavun yedirin, tarhana çorbası bağırsakları güzel çalıştırır, lifli gıdaları gün içinde 1 2 kez vermelisiniz kısaca👌
Ygtakn Ebru1095 ay bizde de durum aynı 8 ay 27 günlük hep katı kaka ce suyu sevöıyor tüm marka suları aldım öle azcık içiyor meyvesuyu yapıyorum onu da cok içmiyor ne yapacam şaltım kaldım
Ebru1095 Ygtakn bizmkıde 8ay 28 günlük kuru Erik kayısı koyup kaynatıyorum çok nadir oyle içiyor suyu
Ygtakn Ebru1095 bende deneyım evde kendıö meyvelerle yapıyorum ama cok içmiyor sureklı karpuz kavun yedırıyorum onlar biraz işe yarıyor yoksa kakası cok katı oluyor
Morfrenk Ebru1095 ben meyvelerin içine 1 yk yulaf pişirip koyuyorum. 10.5 aylığız 1 kere kabız oldu daha sadece çok şükür oda 1 gün sürdü. Yoğurtlarını probiyotikli yoğurttan mayalamayı denediniz mi?
Ebru1095 Morfrenk devamlı oyle mayalıyorum gecen activayla denedım sonuc aynı malesef baklm bırde yulafla deniyim