Seeena_yy Kizlar 10 dk oldu morardı şişti ve kızardı koltuktan yer düştü yer fayans napmaliyuk başıma gelen varmı acaba cevap verin lütfen
Morfrenk Seeena_yy fayans.. İsterseniz bi doktora gidin sert zemine düşmüş çünkü, halı falan yoktu dimi?
Eesay Seeena_yy ben düştüğünde acil hastaneys götürmüştüm. Uyutmayın, kusma, gözlerde kaymayı takip edin. Ama mutlaka doktora gidin derim, fayansmış Allah korusun
Ygtakn Seeena_yy canım öncelikle gecmiş olsun insallah bi sıkıntı yoktur bence bi cocuk acıle götür hem sert zemin hemde morarma olmus
Seeena_yy Ygtakn Bilmiyorum gereksiz telaş da yapmak istemiyorum ama böyle bir şey başına helen varmı yardımci olurmusunuz
Sarikuzumalp Seeena_yy Hiç takip etmeyi beklemeden doktora gidin bence. Çünkü hem sert zemine düşmüş hem morarması şişmesi var. Hiç vakit kaybetmeden acile götürün. Geçmiş olsun inşallah bi sıkıntı olmaz 🙏
Eesay Seeena_yy bence uyutmayın, sert zemin görünürde bir şey olmasa bile ki morardı diyorsunuz Allah korusun anlayamazsınız gitmeden doktora
Elhayal Seeena_yy gecmis olsun kizmda dolapa kafasini carpmisti morardi sonra kan oturdu ic kanama olablir ddi esim ambulans la hastaneye ggtik 4 saat gozlem altında kalktık tomografi çekildik cok şükür temiz çıktı ama kizimda dusunce uyku yaptı
jap Seeena_yy kafa çarpmalarından sonra uyku hali oluyo genelde. Şimdi uyudu demişsiniz yarım saat uyuduktan sonra uyandırmanız lazım gözlemek için. Kızım ilk düştüğünde acilde öyle demişlerdi 4 saat gözlem altında bekledik orda. Uykuya direnemiyodu uyusun yarım saat sonra uyandırın gözlemleyelim demişlerdi. Siz de uyandırıp doktora götürmelisiniz hemen
JackDaniels Seeena_yy Canım benim hala kaldırayım mı diyorsun. İç kanaması varsa vicdanın nasıl rahat edecek gitsene doktora. İmkanın yoksa 112’yi ara geliyorlar hemen. Tomografi falan çekilmesi gerekli. Sen bilemezsin iyi mi kötü mü üstelik uyuyorken. Bazı iç kanamalar hiç belirti vermeyebiliyor
Ayselcvk Canım acile git beklemeden Allah korusun çok mu yüksekti birde sert bir zemin o yüzden acile gitmekde fayda var geçmiş olsun