Elifim1512 Bu kaptan kullanan var mı ? Kullanımı rahat mi almayı düşünüyorum ama kullanabilir miyim tereddüt lerim var marka öneriniz var mı ?
Eesay Elifim1512 kullanmadım bilgim yok. Ama geri dönüşüm açısından kullanışlı buluyorum. Atık yok, sürdürülebilirliği güzel bence. Üstte kalsın postunuz 🌸
ikizkalpler Elifim1512 mantar vs problemini tetiklediği yazıyordu birkaç yerde. Doğruluğunu kullanmadığım için bilemiyorum ama konforlu gelmedi bana.
Smnl Elifim1512 tampon kullandım bi ara yüzme kursunda mecburen o yüzden kaba sıcak bakamıyorum ama yıkanabilir pedler var onlara geçmeye çalışıyorum yavas yavas
Deletedmom896 Elifim1512 Hijyenik gelmiyor asla yani onu ordan çıkar yıka tekrar koy yok yok zaten regli sürecim de bile kendimden tiksiniyorum onu hiç yapamam ama geri dönüşler güzel
Mom120 Tampon kullandiniz mi? Ben tampondan hoslanmadigim icin bu kaba da sicak bakamiyorm yani varligini hissettikce rahatsiz olurum diye kullanmam. Tampon kullanarak en azindan fikir sahibi olabilirsiniz.
Mom120 Elifim1512 o zaman önce bir tampon deneyin muhtemelen hissiyati benzerdir. Tamponda beni rahatsiz eden orda oldugunu hissediyor olusum bundan dolayii kabi da hep hissedicem diye bakmadm bile. Belki sizi de rahatsiz eder ya da cok memnun kalirsiniz
Elifim1512 crazymommy regl olduğumuzda takıyoruz huniye benziyor 8 saat te yada 12 saatte doluyormus içini döküp tekrar takıyorsun
crazymommy Deletedmom896 Aynen ya bende bezi degiştirirken bile igreniyorum midem kalkıyor onu hiç yapamam galiba 😒😒🙄🙄🙄