Acemiannelerklububaskani Kızlar bir haftadır inanılmaz bel ve kalça ağrısı çekiyordum açıkçası bebişten sonra biraz güçsüzleştim diye düşünüyordum ama bugün burnum tıkandı ve akıyor yarın test vereceğim ama aranızda böyle belirtileri olup negatif veya pozitif olan var mı?
Elifsmotherr Acemiannelerklububaskani Baş ve bacak ağrısıyla gittim. Test yapmadılar yoktur denildi. 4 gün sonra eşimde belirtiler yaşadık. Test yaptı pozitif. Sonrasinda bana da yapıldı benimde pozitif ☹️
Tazeanne3434 Acemiannelerklububaskani 3 gün şiddetli vücut ağrısı yaşadım yorgunluktan diye düşündüm annemlere gittim dinlenmek için 4. Gün burnum aklamaya başladı 5. Gün boğaz ağrısı ateş olunca korktum açıkçası hemen gidip test verdim negatif çıktı aşımın ilk dozunu olmustum ağrılar başlamadan 4 gün önce ve 2 gece uykusuz kaldım onların etkileri diye düşünüyorum 10 gün çektim valla hemen en kötüsünü düşünmeyin ama test yaptırın mutlaka içiniz rahat etsin geçmiş olsun
Tazeanne3434 Acemiannelerklububaskani birde şuan bi salgın var kovid belirtileri ile birebir aynı ama covid değil çevremde çok aynı şekilde ağır grip geçirip testleri negatif çıkanlar oldu aynı şekilde dün haberlerde de bundan bahsedildi
Acemiannelerklububaskani Tazeanne3434 yaa öyle mi duymamıstım. Bebeğim cok kücük umarım korona değilimdir ona bulastırmaktan cok korkuyorum