Lazrail Banyodan sonra saçı dolaşanlar olarak bakım önerilerinize açığım hangi ürünleri kullaniyorsunuz 🤓
Bebegim_28 Lazrail banyoda kremleyip tarıyorum tek yaptığım bakım bu😒 aaa bi de 1 sene sonra geçen hafta saçımı kestirdim oda bakımdan sayılıyor dimi 😂😂
Lazrail Bebegim_28 ben senelerdir kestirip boyatmiyoruum ya asiiri uzadi artik rahatsiz oluyorum 😂 dolaniyor hep taricam diye bi dunya kopuyo sac ta kalmadi 😂
Bebegim_28 Lazrail aa ben bakımlıyım o zaman. 1.5 sene sonra 3 ay önce boyattım saçımı 😁😁 bende uzatmak istiyorum inşallah yani😒
Alyase Lazrail trendyol da yanlış hatırlamıyorsam okay isimli bi krem aldım boyutu baya büyük yumuşacık yapıyor ve çok güzel kokuyor 😍
Bebegim_28 Lazrail dalgalı kabarık bir saçın varsa omuzda iyi olmuyor. Bi tek doğum öncesi kısa kestirdim rahat olsun diye 😬
gamzeliogulannesi Lazrail Merhaba, bir çok markanın çeşitli kremlerini filan kullanmış biri olarak bence en iyisi dön suyu, tavsiye ederim.
gamzeliogulannesi Lazrail Dön suyu yazmışım 😅😅 fön suyu olacaktı 😂😂 kuaför kullanır rahat tarama için. Gratis vb yerlerde satışı var. Miss gibi de kokar.
cicins95 Lazrail sıvı saç kremleri çok iyi elsevinkini kullanıyorum duştan sonra sıkıp öyle tarıyorum hiç dolaşmıyo