Ballilokmaayse MelikeHayrunnisa ama bu aydan sonra yavaşlar dedi doktor ayda 500 gram almaya başlar dedi 4 gün sonra 5 aylık olcaz bakalım artk ☺️
MelikeHayrunnisa Benimkide şuan 6850 gr dedi doktor. Bu ay sadece 100 gr almış geçen ayda sadece 400gr almıştı. Doktor kilosu ayıyla uyumlu diye hiç ilgilenmedi. Sadece idrar tahlili yaptı temiz çıktı. Şimdi kara kara düşünüyorum. Başka bi doktora mı gitsem??
Ballilokmaayse MelikeHayrunnisa bence baska bi doktora gitmeniz de fayda var evet maşallah kilosu ayına uyumlu ama kilo alımı iki aydır az doğum kilosu iyiydi anladığım kadarıyla.bence baska doktora da gidin içiniz tahat etsin en azından
Aselderya MelikeHayrunnisa kızınızın iştahı yerinde mi benim ki çok iştahsız nerdeyse 5 olacağız 6500 de 20 gündür sıfır kilo alımı
Deletedmom47 MelikeHayrunnisa Gitmene gerek yok bende öyle olmuştum ama geçti bu ay şükür 5.ci aydayız Demir ilacı açtı iştahını vala misss 😇. 1-2 ay çok güzel kg aldı birden 3 ay 300 gram 4.cü ay 500 gram aldı kg aralığında diye bi sorun yok dedi .Bende takıntı yaptım ek gıda tarzı seyler başlayacaktım yoğurt felan araştırdım çok konuyu eşimde dedi sacmalama çocukta birşey yok felan derken şükür bu ay atlattık zaten .Takılma ideal kg aralığında ise bir gram anne sütü herşeye bedel 💪🏻
MelikeHayrunnisa Aselderya oğlum canım Alparslan😊bunlar kızlarımın isimleri😊evet çok iştahlı maşallah emiyor aynı zamanda mamada içiyor ama kilo alımı düştü nedense yaa😔
MelikeHayrunnisa Deletedmom47 anne sütü alıyor canım çok şükür. Mama başladım azaldı kilosu diye ama almıyor nedense. 1 ayda sadece 100gr hiç normal değil😔iştahlı bir bebek normalde
Deletedmom47 MelikeHayrunnisa 4 ay atağı var diş sorunsalları hafiften başlıyor onlar var bunlar hırçlınlık meme reddi yapar dediğim gibi 100-200-300 gram aynı şey bi farkı yok kg veren bebekler bile oluyor .Mama vermen çok gereksiz bence ideal kg zaten sorun yaparak kendini mahvedersin çocukla bence .Pozitif olmaya bak bebekler bi kg alıyor bi bakıyorsun veriyor bizimkide iştahlıydı işte 1.700 -1.500 -300 -500 -700 gram aldım bu şekilde gitti kg alımı 5.ci ay şükür çoğaldı .Yapılacak başka birşey kalmıyor pek yani canım 😇
Ballilokmaayse MelikeHayrunnisa aslında normal canım yani bazı etkenlerden bazen bebekler az kilo alıyor sağlıklıysa sorun etme
MelikeHayrunnisa Deletedmom47 inşallah düzelir canım dediğin gibi olur🤲🏻 Başka bir doktora bidaha göstersem iyi olacak sanki ama🙈içim hiç rahat değil yaa ah bu annelik😊
Deletedmom47 MelikeHayrunnisa İnşallah canım insan istiyor tombul olsun etli butlu yemelik ama biyerden sonra genetik yani sen ne yapsan fayda etmiyor o minnoşta öyle büyüyecek diyorsun .Sağlıklı olsun gerisi hiç mühim değil 😇😇🙈
berilimm MelikeHayrunnisa bem kaç tane doktora gittim normal dediler. 2 aydır aynı kiloda norma mi sizce. 5 ay 20 günlük 7 kilo bile olmadı. ben ek gıdaya başladım. çünkü beni emmesi uyanıkken asla almıyor uyurken alıyor mememi. biç bir şekilde mamada almadı biberon asla almıyor. kaşıkla ek takviye yapmaya çalışıyorum. çok yıprandım ama doktorlar üstüne birde çivi gibi olur işte kilo iyi değil diyip duruyolar. onlara göre normal
Betullnaz MelikeHayrunnisa 8200 kg 70 cm boyu ama kıyafetleriyle tarttı bu ay hemşire bide düşmedi kilodan 😊