Yusuf44 En yakın arkadaşımın 8 aylık bebeği korona oldu vücudu daha fazla kaldıramadı bugün melek olmuş okadar uzuldumki anneler aşırı dikkat edelim basite almayalım lütfen dışarı fazla çıkarmayın bebeklerinizi hertaraf hastalık virüs kaynıyor
demirboy Yusuf44 nasıl ya ciddi misiniz tüylerim diken diken şu an küçücük bebek 😢😢😢 yoğun bakıma mı girdi nefes darlığı mı yaşadı Allah ailesine sabır versin çok acı
Ebrugoktug08 Yusuf44 ve benim geri kafalı kaynanam da ben kimseye verme dediğimde bizde böyle biz sıcak insanız diyip kendisi doğulu bana laf yapıyo virüs kaparsa bi gün kendi sıcak kanlı dinliyormuymuş görür böyle cahil insanlardan virüs de bitmiyo
Bursa1628 Yusuf44 bebeğim 2 ay 11 günlükken covit oldu öle bir zor süreçtiki 1 hafta hastanede kaldık o günleri hatırladıkça ağlarım Rabbim hepimizin evladını korusun okurken gözlerimden yaş akıyor şu an çok ama çok üzüldüm
Nevanin_annesi ZMzehra Rabbım ailesine sabır versin çok acı. Cok üzüldüm. Hastalığı hepimiz yadsidik ama buna bir an önce son vermemiz lazım
Gamzeyup Allah’ım sabır versin. Şuan çok korktum. Bizimde evde kovit hastamız var umarım evlatlarıma bulaşmaz 🤲
askanne10 Bursa1628 Allah bebeğinize şifa vermiş ama zor bir süreç bir annenin evladı hasta olunca çok zor gerçekten çok geçmiş olsun
papatyasevdalisiii Yusuf44 benim beyin yoksunu kaynanada öle bebeğini insan içinr çıkar sosyal olsun bi bebek sizde mi var bilmem ne arada ayar oluyorum
askanne10 Yusuf44 Allah ailesine sabır versin ve başka canlar başka bebekler gitmesin lütfen çok üzüldüm
Sibelaslan Yusuf44 allahım sözün bittiği yer 😢 allah sabır versin çok zor çok hepimizin bebeği var aklıma gelince bile elim ayağım kalbim çarrptı
Bursa1628 askanne10 sağolun gerçekten öle artık zaten hep dua ediyorum Rabbim benden al ona ver ona geleni bana getir diye cidden evlat bambaşka
Bebitom_3 Yusuf44 çok zor Rabbim ailesine sabırlar versin 😢bizimde etrafımızda çok korona olan var 5 gündür karantinayız 2 kere test yaptık negatif çıktı çok kötüyüm annem ve babam pozitif çıktı inşallah kimseye bişey olmadan atlarız Rabbim bütün hastalara şifa versin
-erCansu- Yusuf44 cikarmasakta eşim çalışıyor evde otururken korona olduk hepimiz olduk kardeşimle babama bulaşmadi ananem dedem vefat etti annem 15gun hastanede yattı getir götürme olayını korona olmayan kardeşim yaptı yinede bulaşmadi nasıl korunucaz korunamiyoruz 😭😭😭