Sarya_kus Bebeğim 7 aylik emerken kafası çok terliyor bugünlerde gecede başı terlemeye başladı yastığı cok ıslanıyor yastıksız yatırdım bu sefer çarşaf ıslandı neden acaba böyle olan var mi
sahinordu Sarya_kus benimki 3 aylık kırkında kafası ayaklarının altı avuçiçi terliyor.Normal bence onlar da candır 😍çok sıcak hava
Yakupuras Sarya_kus çok normal oğlum 1 yaşında doğduğundan beri çok terler, bazen d vitamin eksiği olabilir diyorlar o kadar doktora sordum çünkü
Sarya_kus Yakupuras aslinda kan ilaci ve d vitaminini düzenli veriyorum bide ocean markası ikiside ama bende bir sorayım ablam astım falan deyince uzuldum acikcasi
ArassMom_ Sarya_kus Benim oğlumda 8.5 aylık ve en başından beri var baş terlemesi. Mama yerken ve uyurken oluyor. Doktor normal dedi. Genetik olabiliyormuş. Eşiminde aynı şekilde başı uyurken çok terler
Mlkko Sarya_kus bebekler kafalarindan terler efor sarfedince emerken ya da uyurken. normal bir durum bence her bebek öyle endiselenmeyin benimki de hala öyle. Doktorunuza bir sorun ama yine de iciniz rahat etsin