Çok çaresiz bir anne olarak yazıyorum bunları artık psikolojik olarak hiç iyi hissetmiyorum bebeğim uyumuyor sabah 8 de kalkıyor kahvaltı duş meyve oyun hepsini yapıyoruz 12.00 de uyutmayı deniyorum ağlıyor uyumak istemiyor kaldırıyorum tekrar oyun oynuyoruz 13.00 da zorla ağlaya ağlaya uyuyor Yani her uykusu zorla ve ağlaya ağlaya oluyor hep inatçı uyumak istemiyor ama çok uykusu olduğu için gözlerini sürekli ovuyor kıpkırmızı oluyor sürekli huysuz ama uykuyu hep reddediyor 13.00 de uyuduğu zaman 2 saat uyuyor 15.00 de kalkıyor genelde ağlayarak uyanıyor yine yemek oyun herşeyi yapıyoruz yine duş alıyoruz sonra akşam 20.00 gibi tekrar uyutmayı deniyorum yine ağlamalar yastığa koyduğum an kalkmaya çalışıyor sürekli ve ben böylelikle saatlerce hep bebeğimi uyutmakla uğraşıyorum yemek ev işi herşeye yetişmeye çalışıyorum bunalıma girdim artık ne yapcağımı şaşırdım asla tek başına oyun oynamıyor kalmıyor yanından gittiğimde ağlıyor hep kucağımda yada yanında oturmamı istiyor ne önerirsiniz neyapmalıyım nereden destek almalıyım bebeğim 1 hafta sonra 11 aylık olacak