Crnuraz2021 Kızlar rotavirüs aşısını ne zamana kadar yaptırmak zorundayız ? Ben eczaneye sipariş verildiğini bilmiyordum meğer verilmesi gerekiyormuş simdi versem salıya yetişmez sanırım 😞
ipegin_annesi Crnuraz2021 Hastaneye gidip yaptırabilirsiniz yani . Ama eczaneden alırsanız gidip yaptırmanız lazim . Bi doktor veya hemsireye ha ağızdan ben kendim veririm derseniz siz bilirsiniz ben cesaret edemedim
ipegin_annesi Crnuraz2021 Eczane ucuz mu diyo sormadım ben ama hastanede 257 ye yaptırdım 3 aylıktı yani gecen ay 1 ay sonra 2. Doz olcak 3 doz olanı yaptı doktor tabi doktor muayenesiyle birlikte 500 e cıkıyor tek doz.
ACS Crnuraz2021 367 tl 2 doz yaptirdim 2 aylikken daha sonra 4 aylikken yaptirdim 367 +367 odedim rotarix aldim bu arada diger rota asisi 3 doz onu almadim sağlık ocağı takıp ettigi icin asislari sağlık ocagi vurdu cabim
Crnuraz2021 Kk41 bana da 380 dedi galiba geç kaldım ben sipariş verildiğini bilmiyordum kimse demedi ne ebe ne doktor 😒 teşekkür ederim canım
Crnuraz2021 ipegin_annesi bizim ebe yapacak doktor muayenesi şart mi acaba ? Ben ozelde muayene oluyorum doktoruma sordum yaptırma dedi ben kendim içim rahat etsin diye yaptıracağım .
ipegin_annesi Crnuraz2021 Yo degil canim yaptırabilirsin ebe yaparsa yani muayene olmasada olur bende bu ay daha götürmedim hemşiresi ölçümleri yapıyo zaten 5. Ayda gidicem bide aşinin 2. Dozu olcak.
Crnuraz2021 Zeynep-almila bizim yaşadığımız şehir cok küçük bulmak zor oluyor bir eczane var kafasına göre zam yapıyor o yüzden soruyorum mecbur kalıp sipariş verdik artık 😊
Crnuraz2021 ipegin_annesi anladim canım teşekkür ederim hayirlisiyla vaktini geçirmeden inşallah yaptırabiliriz 😊