curly_mom C_uluuu44 benim ki arçelik, 3 senedir kullanıyoruz çok memnunum 👍🏼 fırını çok güzel pişiriyor, tepsi boyutları da güzel büyük (annem bosh kullanıyor dıştan baksan aynı ama içi küçük tepsileri ufacık)
goktugmom_061220 C_uluuu44 Arçelik tabii ki de ☺️ Benimki Arçelik. Çok memnunum herşeyi çok güzel pişiriyor. Isı derecesi vs eşit. Çok güzel 👍
crazymommy C_uluuu44 Valla canım ben alalı 3 sene oldu bilmiyorum kendisini temizleme özelliği var mı 🤔 1 sene kullandım sonra başka eve taşımınca koyacak yeri yoktu set vardı o yüzden artık onu kullanmıyorum annem gilde depoda duruyor ama beko nun fırınlı ocakları güzel yeni serilerini bakabilirsin 😊😊😊😊
Hamide01 Bosch markasını tavsiye ederim.Tasarruf açısından A*** elektrik faturasına güzel katkısı oluyor😁
C_uluuu44 curly_mom Siz hangi serisini kullanıyorsunuz,turbo özelliği var mı? Pişirimi en önemli özelliği benim için😊
curly_mom C_uluuu44 https://www.arcelik.com.tr/ocakli-firin/8541-sf-dg-firin bu model benim ki, turbosu da var 2 yemek birden pişirme özelliği de var 🌟