busrada_21 Gaz problemi icin doktor verdi ama kızım günde iki kere isal gitti günde 3 kere beş damla olarak veriyordum bebegim 25 günlük kullananlar yazsbilir mi başına gelen var mı
Teemo07 busrada_21 bende günde 4 kez 8 damla olarak kullanıyorum hiç ishalle karşılaşmadık. 4 bucuk aylık. Ama nurse harveys kullanmıştım o yapmıştı.
Hafisee busrada_21 günde bir defa 3 damla veriyorum ishal yapmadı ama bende baya az veriyor muşum her eczacı kafasına göre mi yazıyo napiyo
omerasafmoms busrada_21 25 günlük bebekte ishal problemi olmaz genellikle.zaten anne sütü alıyorsa kakası sulu olur.ama tabi hekiminize sormakta fayda var birde yenidoğanlarda üşütme ishal yapar o aklınızda olsun kalasının rengi de koyulaşır
busrada_21 Hepinizin yorumları icin tesekkür ederim kalasının fotoğrafını paylaşcam sizlerle acaba ben mi panik yapıyorım anlamadım
Yulaflapasi29 Bende metsil kullanıyorum günde 4 kere 8 damla şeklinde, ama bazen 1 veya 2 kere veriyorum, ishal durumu olmadı hiç
Teemo07 Bu kaka cok normal. İshal değilki. Anne sütünden dolayı oluyordur. İnternetten yazın tek tek karşınıza çıkar. Formül mama, ek gıda, anne sütü diye.
busrada_21 Ay cok tesekkür ederim içim ferahladı ilk bebegim cok tecrübesizim cok sagolun yorumlar icin🥰