Yulaflapasi29 Kızlar bu mamayı kullanan varmı, içeriği temiz mi ebebek te bimde flan satılıyormuş, bilenler kullananlar varsa bilgilendirirse sevinirim 😌
Aselsmomy Yulaflapasi29 ben bi kere kullandım onuda yarisini attım kabız yaptı ama her çocukta aynı olmaz bi dene istersen
Ecemdefne2 Yulaflapasi29 Bebelac kulanioduk ikizler dogduguklarondsn beri eşim e bebekden almış yediler şimdi bimden almaya başladık kullanıyoruz simdilik
Akbasrabia Yulaflapasi29 küçük oğlum 9 aylık doğduğundan beri kullanıyorum ben memnunum gelişimi de güzel 😊
Yulaflapasi29 Ecemdefne2 bizde bebelac goşd kullanıyoruz, bu markayı duyunca merak ettim, kimisi memnun kimisi değil kararsız kaldım
Ecemdefne2 Yulaflapasi29 Valla bi bebeğim bu gün ağla ağla zor uyuttum kakasını yapamamış bezinde gördüm zorlanmış mamanın iyi gelmediğini dusunuyorum
Bydhalim37 Bebeğime 4 kez falan verdim evde mutlaka bulunduruyorum bu mamadan, kabızlık yapmadı sevdi de oğlum ama emziriyorum o yüzden kullanmıyorum ama ihtiyaç anında veriyorum beğendim ben denemenizi tavsiye ederim
Asel8 Yulaflapasi29 ben kullanıyorum 2 numaraya geçtim 1 numara iyiydi de 2 erimiyor fazla içerik olarak temiz hipp markasının ürünü bebevita