alimmiseni Ben ilk 1 ay uni baby yenidoğan kullandım sonrasinda sleepy (sirke, kekik ve okaliptüs özlü) pamuklu mendile geçtim arada sırada da molfix izotonik sulu mendil kullanıyorum ikiside vazgeçilmezim oldu 😍 siz hangisini kullanıp memnun kaldınız?
clem_emtine alimmiseni sirke kekikli olanı duymamıştım bak güzele benziyo onu deneyim fikir oldu bana teşekkür ederim
2bebelianne__ alimmiseni kızım 1 yaşına girecek doğduğundan beri prima bebek kokulu olanı kullanıyorum çok memnunum 🥰
burjuvaanne alimmiseni valla ben hala uni baby yenidogan sari olanini kullaniyorum digerlerinde parfum var galiba hosuma gitmiyor
alimmiseni mom18 paketinden çıkarması beni uyuz ediyor çoklu çıkıyor ya 😂 onun dışında gerçekten kaliteli
Mlkko alimmiseni prima kullaniyorum yüzünü elini agzini silmek icin babydream %99 su olani kullaniyorum
Girlpower alimmiseni biraz pahalı ama gerçekten güzel Hindistan cevizi yağlı ben hiç krem falan kullanmıyorum ciltte bıraktığı yağlı doku yeterli oluyor 😊
Mlkko alimmiseni ben bezini de prima kullaniyorum. En basinda öyle basladim sonra da hic degistirmedim memnunum 😊
Utkucan alimmiseni İçeriği sıkıntılı olanları seçmişsiniz onlar devam mendili niteliğinde sleepy yenidoğan natural öneririm hiç kimyasal içermiyor
Utkucan alimmiseni Unu baby ve Molfix izotonik sulu zaten doğal içerikşi değil sleepy sizin kullandığınız doğal içerikli ancak oda ilk dönem önerilmiyor demiş olduğum gibi yenidoğana sleepy natural öneriliyor baby turkoda kullanabilirsiniz mesela ondada sadece su var