MTkutay Kızlar bugün internetten sipariş ettiğim yeni çıkan canbebe bebek bezleri geldi ve mükemmel bayıldım ben bir paket 3 no bir paket 4 no aldım primadan hiç bir farkı yok mükemmel bayıldım ve cok uygun fiyata aldım 3 nonun içinde 168 tane vardı ve fiyatı 63 liraydı 4 no da 140 tane var oda 63 lira bez arayışında olanlar kesinlikle canbebe almalisiniz prima kadar ince ve ondan daha mükemmel bence bu arada d enemedigim bez kalmadı 😂
Elfela MTkutay yaaa bende yana yana bez arıyodum bi kucuk paket alıp deniyim bari prima cokk pahalı geliyo artıkkk 😔
ikos58 MTkutay bebeğiniz kaç kilo ben de denemek istiyorum prima premium 2 kullanıyorum 3 biraz büyük geliyor 6100kg oğlum. 3 sipariş vermişsiniz uydumu size benim kaç almam lazım sizce ?
MTkutay Elfela canım suan kampanya var diye biliyorum ebebekte küçük paketleri 21 lira bence dene ben çok begendim. Premium care , aktif bebek, seelpy, sofia, molfix, baby me bunların hepsini kullandım canbebeyi tek geçerim
MTkutay ikos58 canım benim bebeğim 7 kiloyu geçti 3 numara oluyor ama iki hafta sonra olmayacağını düşünüyorum benimki biraz tombik ama senin ki 6 kiloysa bence 3 numara al ideal olur 4 numara alırsan büyük olur sizdirir bu defa ben 4 numara aldım ama henüz onu kullanmaya başlamadım
ikos58 MTkutay aldım 3 numara tam oldu canım ama ben cok begenmedım. Çiş oldugu gıbı duruyor bezın ıcın sapsarı kı ben en fazla 2 saatte degısırım cok emıcı gelmdı bana
MTkutay ikos58 canım ben akşam 6 da taktigim bezi gece 2 ye kadar degismiyorum uyuyor o saatlerde çünkü hiç bir sorun sızdırma yaşamadım sende niye öyle oldu ki
1PrensAnnesi MTkutay prima kullanıyorum ilk baştan beri pahalı geliyor ama artık bi deneyeyim bari küçük olanlarından
MTkutay 1PrensAnnesi bence dene küçük paketleri vardı ben memnun kaldım prima çok pahalı ben alamıyorum artık premium çare zaten ateş pahası
1PrensAnnesi MTkutay heh işte bende premium care kullananlardanım 🤦🏻♀️ Sormayın ya uçtu iyice fiyatı Deneyeceğim sağolun