Elaincim Utanarak soruyorm ama belki bilen çıkar doktora gitmeye çekiniyorm vajinamn girişinde nohut büyüklüğünde bı et var yeni farkettim ve isteksizlik oldu cinsellikte ondan kaynaklı olabilir mi internet ten baktm ameliyat falan deniliyor bilgnz varsa lütfen yardımcı olun
Cheddar Elaincim doktora gitmelisiniz normal değil. Utanılacak bişey yok doğum yapmışsınızdır heralde
Birkucakmutluluk Elaincim çeşit çeşit siğiller var ama. Bendede siğil oldu. Hayatımda ilk defa öyle bişey görmüştüm. Buda normal elde ayakta olan siğile benzemiyor mu? Nohut gibi dediğiniz için soruyorum
Ebruervam Elaincim benimde vajinanın tam iç kimsinda var birtane ama gitmedim.doktora 8 ay oldu kötü birşey olacağını zannetmiyorum ama
BuseTolgaTaha herseyguzelolacakk bilmiyorum ki yavrum olur mu aklıma ilk o geldi yumuşak et parçası dediği için
Berragibi Normal doğum yaptıysanız ve bu et parçası vajinanın girişindeyse kızlık zarı artığı dediğimiz durumdur. İstenirse genital estetik ile bu memecik alınabilir. Cinsel istek ile bir alakası yoktur. Doğum sonrası değişen hormonlar ile cinsel istekte azalma görülmesi çok normaldir.
Wolverine Elaincim Bi suru sebebi olabilir. Bartholin kisti, siğil, beze, ciban, cinsel yolla bulaşan bir tür hastalık…. Jinekolojik muayene olmadan bunu nasıl anlayabiliriz ki?
Eymencvk Wolverine bartholin ise apseyi boşaltabiliyorlse amelytsız yani bi doktora cıkılması lazm bende bunu yazmıştım