D11-D Sevgili annelerimiz gaz sancısı için neler yapıyorsunuz, çişini yaparken kasıyor, gaz çıkarırken kasılıyor kaka yaparken kasıyor kendini neler önerirsiniz daha 16 günlük bir kız bebek tavsiyelerinizi bekliyorum💎💎
1lina1anne D11-D her qlt degistirmede masaj bunu alistirin zamanla gecicek uzun surmesini engellersiniz ve ayaklari hep corapli olsun usutmesin annesi
1lina1anne D11-D karin gobek bolgesine ben egitim almistim keske burda imkan olsada payladabilsem kizim 40ina bastigi gun bitti kolik brbekti
Ayduru 1lina1anne yaaa biraz bahseder misin iz anlstırmısınız bebeğim iki aylık ve Bi saniye durmuyor lütfen yardım edin 😔😔😔😔
1lina1anne Ayduru kiyamam yaa bilirim bende cok cektim onunla agladim her aksam yada her saabah rutin belirleyin mesela her aksam 7 de yikayin yikarken kuveti vardir sanirim suyun altinda sampuaniyla karnina hafif soldan saga yarim ay cizin yuvarlak yapmayin bagirsaklarina zarar gelir yarim ay daha sonra yikarken devam edin gobek deliginin alt kismina yukaridan assaya elinizle surtun 6 7 kere yikadiktan sonra bebe yagiyla bu hareketleri yapin bikac bisry daha var ama yazamiyorum krlimrlerle bunu hergun ayni saattr yapin corapsiz durmasin ve uyurken hafif ekmek isitip karnina koyabilirsiniz yada kiraz cekirdrkleri var trendyoldan alip onlari isitip karnina kemeriyle takabilirsiniz onun disinda sicak havlu uygulayabilirsiniz aman dikkat ederek ben plates topunda zipliyordum yada cok alistirmadan carsafta sallayabilirsiniz bunlar eminim suan icin iyi gelecektir