Ummduha 3 yolda bende.. 1,5 yşında oğlum - 7 aylık kızım ve şuan hamile olduğumu öğrendim bugun kaza ile.. hayrolsun❣️
Name123 Ummduha hayırlı olsun canm Allah analı babalı büyütsün ins benimkiler oğlum 6 yaşını bitiriyor kızım da 9 buçuk aylık 😊
1prens1prensess Ummduha ay şuan en büyük korkum bu sanırım zaten 21 aylık oğlum 5 aylık bir kızım var 3.yü kaldıramam herhalde🙄Allah bağışlasın hayırlı olsun bu arada
gozde_88 Ummduha masallah nasıl sakin karsilamissiniz 😅Benim de ikinci kaza ile oldu. 29 aylik ve 6 aylık oğullarım. Dunyalara bedeller çok tatlılar ama aklı olan arka arkaya yapmasın 😅 Hayatı sorguluyorum bazen
Haminne Ummduha cesaretinden dolayı tebrik ederim vallahi😄 benim 15 aylık oğlum var 2.yi gözüm kesmiyor 🤦🏼♀️
Gulsen4224 Ummduha oyy maşallah ya arka arkaya olmuş benimde 2,5 yaşında oğlum 4,5 aylık kızım var ikisiyle zorlanıyorum senin 3. Geliyor rabbim bol kolaylık versin inşallah 🤲🏻🌸
CerenAlperen Benim de 14 aylık oğlum var ve şuan 8 aylık hamileyim 2 .ci oğluma kaza ile oldu artık nasıl yaparim bilmiyorum sabır Allah’tan 🙏
Ulkugokturk51 Ummduha 3 yaşında kızım 11 aylık oğlum var üçüncü kazayla olmasın diye hemen siprail taktırdım tabi onada güvenmiyorum korunuyoruz Allah sana kolaylık versin cnm🤲🙂
3MelekAnnesi3 Ummduha 17 aylık oğlum 1 haftalık 2.oglum 🙄Allah senin kat kat yardımcın olsun 3.yü düşüneyorum bence ölü takliti yap😂😂😂