Gunesay Bebeğim 11 aylık daha bir tane dişi var. Günlük d vit kullanıyorum ama neden çıkmıyor anlamadım. Sonrasında hepsi birden mi çıkar. Tecrübeli anneler bilginiz var mı?
acimavi Gunesay benim kızım 10,5 aylıkken çıkarmıştı, bazı bebeklerin geç çıkıyor, belli bir zamana kadar sorun olarak görülmüyor diye biliyorum
Balkizinannesi9220 Gunesay kızım 19 aylık 5. Dişi daha yeni cıkmış sanirim hepsini birden çıkaracak. Şiş yerleri çünkü. Bende geç çıkarmışım genetik olabilir
milasuna Gunesay bir tane çıktıysa arkası gelir 1 yaşında olup diş çıkarmayanlar var. Artık pes pese çıkarır
cankizim1 Gunesay bizimki 1 yaşında başladı çıkmaya şuan 1 buçuk hala devam ediyor tabiki etkileri sürekli üzerinde ve bu böyle 2 yaşa kadar gider sonrada sendromu başlar tam kafa yemelik🤪
Gunesay acimavi benim kızım 10 aylıkken bir tane patlattı alttan yandaki de şiş ama 1 aydır bir türlü patlamadı. Bazı bebekler 3 4 tane birden çıkarınca acaba bir şeyler yolunda değil mi diye kuşkulandım açıkcası.
Barlasb10 Bizim de 5 gün önce çıktı 11 aylığız 1 tane var sizin gibi altta genetikte olabilir 18 aya kadar çıkması lazımmış en az 1 tanesi
acimavi Gunesay ben de hep 2 şer çıkıyor zannediyordum, alt 2 aynı zamanda, üst 2 aynı zamanda gibi, genetik olabilir🙄
patatesiscoming Gunesay 11 aylık sonuna doğru patır patır diş çıkardı. Benim patatesim sizinse yakında atar dişlerini 😍