nutellayiyensincap 2.5 aylık bebeğimde 8 günü bulan kabızlık oldu,fitil ile kakasını yaptı. Fakat durum yine aynı. Anneler olarak sizin yediğiniz ve bebeğinizin bağırsaklarına iyi gelen bir besin var mı?
Seyda0202 nutellayiyensincap 7 aylık bebişim 2 aydır kabız günde 1 öğün mama veriyorum aptamil 2 ye geçtiğimiz den beri kabız .. aptamil conformil 2 verdim iyi geldi ama içmiyor tadını sevmedi 😩
Ayssss1 nutellayiyensincap benim bebeğimde öyle 1 buçuk aylık 2 gün önce fitille kaka yaptı 2 gündür hâlâ kaka yok sadece anne sütü alıyor ne yapacağımı anlamadım probiyotik olarak ne kullanıyorsunuz ben biogia kullanıyorum
Srpslk nutellayiyensincap benim bebeğim bir aydır öyle bi kez lavman yaptılar ondan sonea yapyı yarın bi hafta olcak hala kaka yok birde surup kullamnıyorm ona rağmen yapmıyor kafayı yicem bende
nutellayiyensincap Seyda0202 mama kullanmıyorum ben bir de kullansak bizimki de aylarca kabız olacak herhalde
nutellayiyensincap Ayssss1 gaz için sabsimplex kullanmaya başladık ondan sonra bütün düzenimiz alt üst oldu. Gazı kolay çıkartıyor artık ama kakada sorun oldu
Seyda0202 nutellayiyensincap şükür bebelac gold nutrikonfor verdim şuan sıkıntımız yok 🙏 aptamil conformil, bebelac gold nutrikonfor ve hip combiotik bunlar kabızlık için üretilen mamalar mış kuzenim eczanelere mama tanıtımı yapıyor ondan aldım bu bilgiyi istersen günde 2 öğün dene