DOLANDIRICI Kizlar bebeğim 4 aylık mama içerken bı anda oggk die hepsini küstü gegirir gibi ses geldi sonra çok az kan kustu çok korkuyorum yanımda kimsede yok bişey olur mu sizce başına gelen var mı bebeğim şuan iyi keyfi yerinde ama korkuyorum
Ygzmomm DOLANDIRICI Hemen hastaneye götür bir şekilde paran yoksa komşulardan iste birisini çağır ne bileyim önemli bir durum. 4 aylıkya kustuğu şey kan damlası olabilir mi ?
Ygzmomm DOLANDIRICI hastaneye bu durumu söylersen seni geri getirebilirler ya da hastane polisine söyleyebilirsin yardımcı olur
SelimeliS DOLANDIRICI ambulansi arayin bilgi alin en azindan doktorla gorusmek istediginizi söyleyin. Belki kusarken bogazi tahris oldugundan dolayi kanamistir ama yinede bi doktora danışın lütfen
DOLANDIRICI dominantteyze hemen bagiracak yer aramayın bende çok tedirginim zaten daha cahilimde gidicem zaten hastaneye ama geri nasıl gelicem onu düşünüyorum bebekle tek başıma orda naparim zaten bizim kız dışarda hep huysuz
DOLANDIRICI Svdanur eşim yok işten izin alamadı sordum zaten ben tek gidicem mecbur doktora yazdım şimdi zaten
Utkucan DOLANDIRICI arkadaşım çocuk kan kusmuş tövbe yarabbim zorla söyletiyorsun belki önemli bişey normal değil geri gelemem diye evde ölmesini mi bekleyeceksin
Lazrail DOLANDIRICI hastaneye gotur hemen biz yetiskinler bile boyle durumlarda durmayiz gideriz hemen sen 4aylik bebekten bahsediyorsun bi sekilde geri gelirsin onemli olan cocugunun sagligi