Hmhm61 İyi günler arkadaşlar. Benim kızım 5 yaşında devlet okuluna anasınıfına kayıt ettirdik. Daha doğrusu eşim okula gitti form falan doldurmuş kimliğiyle. Kayıt oldu mu ne oldu daha da aramadık olmuştur diye bize şu saatte gelin diye bilgi falan verilmedi. Görümcemle konuştum o başka bi şehirde 1 sınıf devlet okuluna gidecek o da öğretmeni dün aramış ben kızınızın öğretmeniyim pazartesi günü şu saatte gelin falan demiş. Şimdi devlet ayın 1 inde başlayacak dedi. Kafam karıştı çocuğunu anasınıfına yazdıran var mı sizin nasıl durumlar arayan soran var mı ?
GoGirl Hmhm61 yegenim yazildi onuda aramadilar okula ogretmene gore degisiyordur haftaya oryantasyon basliyor devlet okullarinda siz sali arayip ogrenin saatlerde okula gore degisir
Hmhm61 Deletedmom4440 bu gün aradım kapalı herhalde yarın da pazar pazartesi Zafer bayramı salıya kaldı. Bakalım ne yapacağız
Hmhm61 GoGirl oryantaston 1 Eylül de başlıyor devlet öyle dedi ama bunların öğretmeni pzartesi 30 Ağustos oluyor gelin demiş ben ona şaşırdım orası da devlet okulu sonuçta
eymenzeynep Oğlumu yeni kayıt ettirdik. 1 eylülde başlıyor. Form doldurduk ücret yatırdık. Dekont, form , aşı kartı fotokopisi ve vesikalık resim götürüp verdik