uykutulumu35 Gupssse evet bi bebeği her yöne oturma pozisyonu olanı var bide sadece size dönük olanı var 😊 her yöne olanını tavsiye ederim 😊
Birbitannesi Gupssse ya çok tatlısııonn 😂😂😂 kanguruyu bilmiyorum ama güldürdün beni gece gece üstte kalsın 😂😂😂
kaymakliekmekkadayifi Gupssse bende kanguru arayisindayim mamadus baya arastirdim cok memnun olan hatta mamadusu takip spor yaoan bile var ama bi o kadar memnun olmayanda var. Her yone olan hosuka gidiyor aslinda benim
Gupssse kaymakliekmekkadayifi ürünün güvenliği ve saglik açısından uygunluğu konusunda bu önce cıktı ben de bilemedim sitesinde yazılanlar ikna ediyor insani
Bebekfirarda Gupssse aynen öyle bence 4 yaşa kadar kullanılmaz şimdi 14 aylık mümkün değil onu kullanmak bana kalırsa ..İçinçzde Merak varsa alın tabi
Aalya Gupssse 4 aylıkken falan başladı kullanmaya sanırım suan 7 aylık oldu bebeği mamadus marka o da
Sinem91 Gupssse Bende var canım gayet memnunum. Sling olsun kanguru olsun dönüşümlü kullanıyorum. Heryöne 150ye 160a bile var.
hunilimomm Merguse gayet normal benim de kızım icin de küçücük kalıyordu gogusume denk geliyordu kafası