1prens1prensesannesii Kızlar şu whatshap webi Bi anlatır mısınız bana? Hangi programı indir em nasıl yapcam.. Çok detaylı, anlatabilir misiniz. Bir kaç program indirdim yapamadım
Rainyellow 1prens1prensesannesii bilgisayardan girmek için mi ? Evetse birşey indirmenize gerek yok Google whatsapp web yazın orada çıkan QR kodu telefonunuzdaki whatsaptaki QR okutma yerinden okuyup giriyorsunuz
balpetegimmmm 1prens1prensesannesii istersen direk bilgisayardan google whatsap web yaz ordan gir canım illa uygulama şart değil. Whatsap webe girdiğin zaman kod taratma çıkacak sonra teşefonun whatsappına girip ayarlardan bağlı cihazlara gireceksin ordan kod tarattın mı otomatik olarak bağlanacak. Eğer uygulama indireceksen whatsap web indir yazıp ordan indireceksin canım
Eda115354 1prens1prensesannesii bende whats chat var canım normal web versiyonunun uygulaması gibi kullanımı da. Bi kere girdin mi uzun süre açık kalıyo zaten. App storede var da play de var mı bilmiyorum zaten amblemi benziyo.
Mucizemsinsenn 1prens1prensesannesii YouTube a yazın watsab web diye video izleyerek yapın daha kolay oluyor ben ordan yaptım
1prens1prensesannesii balpetegimmmm Bi tane program indirdim yeşil amblem olan. O olmadı okuttum yeni sürüm indirin vs felan diyor. Telden gireceğim pc yok
1prens1prensesannesii Rainyellow telefondan telefona girilmiyor mu. Yani kendi telefonuma indirsem programı
Rainyellow 1prens1prensesannesii normal whatspp programını indirebilirsin onda da hangi hat takılıysa o numaranın whatsapı açılır