Surprizkutusu Merhaba, yenidoğan bebeğimin kulağına su kaçırıp kacirmadigimi nasıl anlarım banyo yaptırırken?
Eymenduygy Surprizkutusu bebeklerin kulağına su kaçınca bi şey olmuyor kaçsa da kendiliğinden çıkar gider müdahale etmeyin. 🙏🏻
Alpbeybi Surprizkutusu banyodan sonra kulağının içini iyice kurulayın müslinle. Kaçsa da kendi kendine çıkar
Kevseryldz Surprizkutusu banyodan sonra yarım saat sağ yarım saat sol tarafa yatırın kulaklarını güzelce kurulayın bişey olmaz
cutemommy Surprizkutusu basini saga sola cevirmesine izin vermiyorum basina su dokerken hizlica döküyorum. Hic kacti mi diye endişe edecek bir durum yok saga sola dönünce cikar
Paradiseeeee Surprizkutusu her banyodan sonra kurularken kulaklarını içime çekşyorum ağzımla yani kaçan suyu cekiyorum eski üsuldur bu herkes bilmez
YelizDmr Paradiseeeee bende o şekilde yapıyorum doğduğundan beri kulakları ağrır dediler hep korktum bende
omayinannesi Surprizkutusu yenidoğanın kulak kanalları düz olduğu için su kaçmazmış ben de yeni öğrendim