Efilimmm Kızlar iki aylık oldu kızım. Nasıl oyuncaklar kullanmalyım dikkatini neler çeker bağzı Kitaplar var hangileri iyi öneri verirmisiniz. Yada link. Teşekkür ederim 🙏🏻 😇
Mucizem7 Efilimmm Hışırtılı kitap alabilirsin, tutabileceği ses çıkartan çıngıraklar var ondan alabilirsin, oyun halısı var mesela onunla baya ilgileniyorlar
lidyahsn Efilimmm zeka kartları aldım çok dikkatini çekiyor bir de oyun halısı falan baya ilgileniyor. Çıngırak faoan da eline veriyorum tutturuyorum. Hışırtılı kitaplar varmış fenomen annelere çok görüyorum 😀 onlardan da alacağım bakalım
iremakn Gelin kaynana postu açsaydın hemen yorumlar cevaplar gelecekti bacım bizde iki aylık olduk ama pek bilgim yok burda bekleyeyim ben de
Btlazz 2 ay 16 günlüğüz oyun halısına günde bir iki defa koyuyorum 15 dakika kadar biraz bakıyor yumuşak çıngıraklardan eline vermeye çalışıyorum yumuşak kitap aldım onu pek kavrayamıyor daha oyuncakları gösterip konuşuyorum onunla bol bol öneririm 😊
Smilee Efilimmm oyun halısı, çıngıraklı el ayak bileklikleri bol bol onunla konuşmak ve yüzüstü egzersizi.