Maviportakal Bir hafta sonra evlilik yıldönümümüz ve ben hala eşime ne hediye alacağımı bilmiyorum. Sizden fikir almak istiyorum. Hediye sürpriz yemek vs hersey olabilir sizce ne yapabilirim?
Mlkko Maviportakal istediği bir şey vardır illaki almayıp ertelediği onu alın 🤷🏻♀️ Erkeğe hediye almak sıkıntılı ya zor 😬
Aysebelinay Maviportakal Bizim de 1 hafta sonra bende hala alamadım bebekle uğraşmaktan vakit kalmıyor kendimize😁
efuchan Maviportakal benimki sporcu sporla ilgili takip ettiği anlamk istediği şeyleri alıyorum işe yarayan hediye seviyo erkekler bunu gördüm 😹 manevi değer fln azcık bakıp geçiyolar
cicekannesiii Maviportakal ay bnde ne yapicam bilmiyorum 4 gun kaldi romantik bi masa hazilamayi dusunuyorum baska birseyde almak istiyorum
Zerinelif Maviportakal benim bir ay var ve benim şuan ki değişmezse almak istediğim eşim inşaat mühendisi sürekli çizim yapar ona ismi yazılı güzel bir kalem almak istiyorum sizin varsa farklı düşünceleriniz bak bunu yapabilirsn falan bana bir fikirde bulunmak isterseniz mutlu olurum 🌺🌼 postunuzu çalmış gibi oldum x🤭
Saricivciv Zerinelif ben ve eşim de inşaat mühendisiyiz. Bence kalem çok şık bi hediye. Doğum günü için ben de alabilirim fikrinizi çalmış gibi oldum. 😄😄
Saricivciv Maviportakal bizim evlilik yildonumumizd 10 gün var ama ben hediyesini çoktan aldım. Akıllı saat aldım eğer ihtiyacı varsa spor giyiniyorsa bence güzel hediye 🙂