Tosbiklerinannesi Kızlar eşim korona ve bende temaslıyım ama bende birşey yok şuan bizim gibi olanlar aynı odada maskesiz bulundunuz mu hiç yada bebeğinizle ilgilenirken maskelimiydiniz ?
Dilekmh Tosbiklerinannesi yanlış anlamayın ama bunun sorusu bile olmaz . Tabi ki de maskeli durmak zorundasınız. Sizde belirt olmayabilir. Çoğu kişide belirti olmadan pozitif olduğu anlaşılıyor.
gulrecelim_55 Tosbiklerinannesi bebeğim 1.5 aylıkken yakalandım maskesiz yatmadım bile 14 gün maske hep suratımdaydı ve tüm vücudum kırılmış gibi ağrıyordu. Allah düşmanıma vermesin. Suratım tahriş olmuştu dokunamıyordum suratıma. Bebeğinle ilgilenirken mutlaka maskeni tak canım ve eğer emiyorsa bol bol emzir
aysenurkerem Tosbiklerinannesi kovidliyken ben hep maske taktım. Emzirme dönemindeydim o sıra, emzirmeden önce ellerimi yıkayıp dezenfektan sıkıyordum öyle alıyordum.
Canimbebegim Tosbiklerinannesi çok saçma birşey valla bu hastalık ben birşey anlamadım 2.yr yakalandım o kadar dikkat ediyorum ama Yine yakalandım şöyleki sonuçta kendim testten önce böyle birşey olacağını bilmediğimden evde maske takmadım ama testte n sonra maskesiz durmuyorum
Zeytin_cekirdegi gulrecelim_55 canm iyileştikten sonra eşyalarını nasıl yıkadın yani çarşafların vs bulalma riski hala devm edyrdr nasıl yaptn yıkadın
Tosbiklerinannesi gulrecelim_55 evet emiyor canım dediğin gibi bol bol emzireceğim ve maskesiz durmayacağım teşekkür ederim
Moommyys Tosbiklerinannesi canım bizde şuan karantinadayiz esimle bire bir temasim hiç olmadı ben pozitifim bebeğimle de temasliydim bebekte bende pozitifiz ama yinede bebegi beslerken yıkarken maskesiz yaklaşmıyorum